Cserepeslemez szerelése

A Lindab cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához.

Tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acélból készülnek, nagy terheléseket bírnak, nem repedeznek, nem törnek.

Fontos tudnivaló, hogy a cserepeslemez – kialakításának köszönhetően – már 14 fokos tetőhajlásszögtől alkalmazható. A tetőszerkezet, amire felszerelhető – kialakítását tekintve – megegyezik a cserépfedéseknél alkalmazott 40 cm-i lécezéssel.

Mivel a Lindab tetőt kiváló minőségű acélból készítik, Ön egy olyan tetőt kap, amely könnyű, de tömör és erős. Egy négyzetméter tető gyakorlatilag csak 5 kg-ot nyom, ezért tetőfelújítás esetén a Lindab tetőt közvetlenül rá lehet helyezni egy eternit-, vagy palatetőre anélkül, hogy az alatta lévő szerkezetet meg kellene erősíteni. A tető csavarozással szilárdan van rögzítve a régi tető fölé és ez így is marad hosszú éveken át.

A Lindab hullámvonalban szabott kezdő éle segítségével az ereszkialakítás tökéletesebb, a hosszirányú átfedések pedig teljesen beleolvadnak a tető felületébe. A Lindab cserepeslemez kezdő élének jobb oldalánál a sarok le van vágva, ami megkönnyíti a kivitelezést, valamint biztosítja, hogy a lemeztáblák sorolásánál kialakuló csomópontok beleolvadjanak a tetőfelületbe.

Előzetes egyeztetés során segítünk kiválasztani az önnek leginkább megfelelőt.

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL!
ORSZÁGSZERTE VÁRJUK HÍVÁSÁT!

TELEFON: +36 20 342 9719

AJÁNLATOT KÉREK >

AJÁNLATKÉRÉS