Gerard tető

Ideális tetőfelújításhoz

Tetőjének GERARD tetőre való cseréje igen egyszerű. Valljuk be, a tetőfelújítás egy nehéz döntés. De ha mégis úgy dönt, hogy szeretné kicseréltetni tetőjét, biztosan gyorsan, olcsón és a lehető legkevesebb hűhóval szeretné megoldani a feladatot.

Pontosan erre képezték ki a Gerard tetőfedőit. A könnyű Gerard tetőrendszernek köszönhetően nincs szükség a régi tetőszerkezet megerősítésére. Bizonyos esetekben a GERARD tetőfedő elemek a meglévő cserepekre is felszerelhetők. Időt és pénzt spórolunk Önnek.

Gyors és gazdaságos tetőfelújítás

Tetőjének Milyen előnyökkel számolhat, ha a GERARD tetőfedés mellett teszi le voksát?

  • Költséghatékony, hiszen megtarthatja a jelenlegi tetőszerkezetet és az 50 éves garanciát figyelembe véve hosszú távon számolva az egyik leggazdaságosabb megoldás
  • Tartós és szép
  • A kőzúzaléknak és az egyedi átfedéses kivitelezésnek köszönhetően csendesebb, mint más könnyűsúlyú tetfőfedő megoldások
  • Extrém időjárásban is kivételes módon védi otthonát
  • Az elemenkénti 8-pontos, szöges rögzítésnek köszönhetően rendkívül masszív

Nem véletlen, hogy hat évtized alatt már négy kontinensen gyártjuk és értékesítjük gyönyörű, viharálló, könnyű tetőrendszereinket.

Tetőfelújítás korszerűen

Ingatlana tetőfedése biztonsági és kényelmi okokból felújításra szorul? Esetleg egyszerűen a régi és kevéssé esztétikus, a nagyobb viharokat már rosszul viselő tetőjét szeretné korszerűsíteni és a legszélsőségesebb időjárási körülményekkel szemben is ellenállóvá tenni?

Akkor a legjobb helyen jár, hiszen a Gerard tetőkkel mind a fokozott biztonságot és komfortot, mind pedig a strapabíró, időtálló és esztétikus megjelenést megkapja!

Palatető felújítás a Gerard palatető programmal

A régi, azbeszttel készült palatető az egészségre káros anyagokat tartalmaz, ezért tetőfelújítás esetén a palatető bontása, kezelése, valamint a keletkezett veszélyes hulladék elszállítása szigorú szabályokhoz kötött. A Gerard most leveszi az Ön válláról a palatető felújítással kapcsolatos terheket! Amennyiben bennünket választ a tetőfelújításhoz, a Gerard Palaprogram keretében gondoskodunk a veszélyes hulladék problémamentes és szabályos elszállításáról.

Színválaszték

Milyen színű tető passzolna házához a leginkább?

AJÁNLATKÉRÉS